Légcsavar - vélemények

Ugrás a műre


maggoth1
Felhasználó
2015.01.04 22:59
75 vélemény
Hát, gondolom a WTF-léghajók vettek le ennyire a lábadról :D
Mindenesetre örülök, ha szórakoztató kis mesének találod :D
Kétvirág
Felhasználó
2015.01.04 22:45
598 vélemény
Ez nagyon ott van! :D
maggoth1
Felhasználó
2015.01.03 18:26
75 vélemény
Az van, hogy én egy ilyen felfoghatatlanul egyszerű lélek vagyok, de azért bízom benne, hogy nem általam menekül majd meg az emberi kultúra, mert akkor már nagy gáz van :D
Ettől függetlenül örül, hogy tetszett, és nyíltan az írásaim rajongójának vallod magad. Ez nagyon jól esik, és boldog, ihletekben gazdag újévet kívánok :-)
Xenothep
Felhasználó
2015.01.03 17:44
222 vélemény
Az van, hogy változatlanul a rajongója vagyok írásaidnak. Bármennyit is olvasok, és írok magam is, egyszerűen képtelen vagyok elérni azt a szintet, ami a némileg abszurd, kissé ironikus, de leginkább mégis humoros művek megírásához szükséges - mint amilyen ez. Én valahogy örökké túlírom, elérzelgősködöm, vagy túl közel érzem magamhoz a szereplőimet, és a végén valamiféle melodráma lesz az ilyen jellegű írásaimból.

De Te itt profi vagy ebben (is), számomra felfoghatatlan egyszerűséggel ábrázolod az ilyen stílusú írásokhoz kellő felfoghatatlan egyszerűséget. :-) Szerintem nem ezt, és nem így akartam írni, de érted, na... Boldogtalan új év van, meg minden.

Sebaj, amíg Te, (és még páran) ilyeneket írsz, (írtok) addig nincs veszélyben az emberiség. Legalábbis kulturális szinten.

Előző oldal