Buddenbrooki vérfarkas legendája - vélemények

Ugrás a műre


Cyrus Livingstone
Felhasználó
2010.10.02 10:29
90 vélemény
Kíváncsian várom!:-)
Zspider
Felhasználó
2010.09.30 16:57
45 vélemény
Köszi :D Amikor készült (egy éve? Másfél?) volt egy félelmem a párbeszédektől és próbáltam azok nélkül írni. Annyira nem érzem a hiányát így legalább megadja az állatias érzést :-)

Az írás igazi érdekessége az eredete. Eredetileg ez volt (az akkor) egyetlen kész darabja a Mennydörgés Hellász felett nevű novelláimnak, amiben az ókori görög drámákat és misztikus történeteket akartam keverni némi horrorral és a persze a saját stílusommal. A történetben egy mantikort kellett levadásznia a vadásznak,a mit a király hozatott be. Itt is megkérdőjeleződik persze, hogy az egy oroszlán vagy egy mantikor. Minden más így történik benne. Mivel sok korai alkotássommal együtt ez is elveszett így nem rég úgy döntöttem újra megírom csak egy kicsit másképpen. Ellenben a Mennydörgés Hellász felett lehet, hogy visszatér mivel nem rég befejeztem egy részt belőle, ami javítás után felkerül :-)
Cyrus Livingstone
Felhasználó
2010.09.30 15:59
90 vélemény
Érdekes történet, a stílus a középkori krónikákra és a gótikus regényekére emlékeztet. A párbeszédeket hiányoltam belőle.

Előző oldal