Ottvótunkblog 1. (2008 aug.)

Külvilág / Közélet (919 katt) Rohadék
  2010.08.29.

Végre kapható az újságunk egy helyen a városban: ez a Miskolci Nemzeti Színház melletti Antikvárium!!!

Két hét múlva legkésőbb 2. és 3. könyvünket is megjelentetjük (az 1. Trükkös Feliks: Miskolci hip-hop - szubkultúra emelt szinten volt), a Neomaci-Rohadék: Bulldózer, és Neomaci: Az öreg csapágy és a tengely!

Olvassátok a kiragadott részleteket, hogy kedvet kapjatok rá! Kurva életbe má!
  
Utolsó frissítés: 2008. jún. 26.
Új feltöltés: ki a faszt érdekel? téged érdekel? ugye hogy nem, hülyegyerek. majd megkeresed magadnak ezen a kibaszott oldalon, amit akarsz.
 
Ott voltunk: 2008-as Könyvhét
Finoman szólva is gyengére sikerült idén. A szervezők eldönthették volna, óvodás-fesztivált csinálnak, vagy kultúrális programot. A kettő együtt csak annyira megy, amennyire az ábra mutatta. Több volt az ovis, mint a felnőtt. Meg az a dedó-zene. Hát basszátok meg. Kétlem, hogy a kiadók elégedettek lennének. Mi sem vagyunk azok, és a meghívott művészek sem. Este 9-re rakni feLugossy-t? Nagyon el lett kúrva az egész!! Akik dedikálni jöttek, azok se bírták a légkört, csak ameddig feltétlenül muszáj volt, leléptek, pedig csak kicsit késtünk. Remélem jövőre valahogy máshogy csinálják, mert ez így gáz volt.
Komment: R.

Rohadék is felolvasott a 24 órás Rákóczi Könyvtáras felolvasóesten!(Engedélyem nélkül, A vesztes szó definiálása, TV-fejűek, Zöld feat. Blaze)
 
Május 23. 20.30-kor a Miskolci Galéria - Művészklubjában a Revolúció 1. számának lapbemutatója és felolvasóestjét tartottuk. (utánunk volt még 80-as évek alternatív zenéi-buli!)
 
A felolvasóest 30 percet vett igénybe a 20-25 ember idegrencerének rovására. a képeket kátya fotózta:
     
                 
 
nincs mindenki a képeken, mert akik kint voltak, nem engedték, hogy kátya lefotózza őket. ennyi!
 
Új linkjeinkből a Lidércfényt ajánlom elsősorban, ahol Neomaci és Rohadék régebbi írásait ki lehet keresni!!

Ott voltunk: 2008. május 1. Factory Sport Aréna, 20h Lyuhász Lyácint Bt., Digép, Black Magic Six (fin) koncert!!!! Dzsááá! Képeket ígért egy ottani csaj, de kurvára nem küldte, úgyhogy elmondom röviden, mi volt: jófejekkel való beszélgetés után az első koncert Fényfehér egyik zenekara, a Digép volt. Miután ki"Ólajtó, olajtó"ztuk magunkat, jött egy kéttagú finn zenekar, egy énekesgitáros, és egy dobos (heavymetálosított rockabilly-fíling), akikkel még el-el dumáltunk angolul, például hogy európa-turnén vannak, és hogy az oldaluk: Hiba! A könyvjelző nem létezik.  Aztán jött a Ly. Ly., amik szokásos egyetlen, 45-55 perces dalukat (?) adták elő, ezek nem is zenekar, én úgy hívom őket: zajkar. a koncert vége előtt Fényfehér még az első sorban elővette a farkát, és lehugyozta a saját kezét, miután egy műlábbal a színpadot verte. Halál komolyan!!
 
 
április 23-án, feLugossy László könyvbemutatóján, ahol alaposan ki lettünk oktatva, hogy amit mi csinálunk, az nem művészet - legalábbis egy mukitól, akit a kutya nem kérdezett, mikor feLugossynak mutogattuk a műveinket és a Revolúció 0. számát. Állítólag festő. Szobát például biztos jól fest, meg minket oltani. Jobb lenne, ha legközelebb befogná, ha nem kérdezzük. Ha magáraismer, az jó lesz, legalább nem kell egy fejberúgással ezt hangsúlyozni, ha legközelebb találkozunk, és megint ilyen paraszt módon viselkedik. De a lényeg, hogy feLugossy azonnal látta rajtunk, hogy nem vagyunk akárkik, innentől kezdve mindenki le van ejtve a városban. Akinek nem inge, az nem veszi fel. Aatoth Franyo kalandos életét is megismertük, a vörös színben tobzódó festményeivel együtt, melyet május közepéig lehet még látni a miskolci Művészetek Házában. És végre az is kiderült, hogy Kishonthy és Zemlényi nem tehet semmiről, mikor minket bírál, ugyanis ők maguk is mások által vannak befolyásolva, például az "úriember", akit az előbb emlegettem, na meg az asszonyaik... Hát igen, a nők mindenek felett! Nos... várunk mindenkit május 2-án a Dőry pincében!

a költészet napján (április 11.) tartott Muút-lapszámbemutatón, ahol K. Kabai Lóráttól és Kishonthy Zsolttól ugyanazt hallottam, mint Török Lacikától, kiegészítve azzal, hogy Neomacinak minden festménye szar egytol-egyig, valamint ehhez és az elozo témához tartozva kijelentették, hogy azért nem kell a XXI. században mondanivaló, mert különben „mindenki ezt csinálná, és ennek semmi értelme”. Miért, akkor vajon annak van-e értelme, hogy értelmetlen dolgokat csinálnak a „muvészek”, akik mostanában fórumot kapnak?

Előző oldal Rohadék