A gyógyító - vélemények

Ugrás a műre


Xenothep
Felhasználó
2011.06.03 21:00
248 vélemény
Részben egyetértek Mr. Livingstone-nal, ugyanakkor viszont én nagyon élveztem a sztorit. Valóban nem nyújtott sok újat, de mint azt már más mű kapcsán megfogalmaztam, nem feltétlenül kell forradalmian új, meghökkentő dolgokat prezentálni a hatásfokozás érdekében. Megvannak a bevált receptek.

Személy szerint úgy gondolom, hogy ennél több információ már túlírása lenne a történetnek, ami talán drámaibbá tenné, viszont veszélyesen közel tolná a giccsesség határához. Ebben az sztoriban pont elég az alap feszültség, elgondolkodtat, és elejétől a végéig egységes.

-x-
Maggoth
Felhasználó
2011.06.02 17:46
95 vélemény
Ok, majd idővel csiszolgatom még, örülök, hogy benéztél elmondani a véleményed :-)
Cyrus Livingstone
Felhasználó
2011.06.02 15:34
90 vélemény
Már én is gondoltam arra, hogy írok egy hasonló önjelölt "próféta-lelkész-gyógyítóról"...

A téma jó, ízig-vérig amerikai sztori (gyógyító lelkész, Isten szolgája, aki elvált... enyhe társadalomkritika :roll:-); a stílus az amerikai bestsellerekre hajaz, talán ezért nem jött be annyira...:-(
A szokásos csavar jött a végén, pont úgy, ahogy vártam, sajnos nem okozott különösebb meglepetést.:-(
Igazából az a problémám, hogy nem jön át a drámaiság.:-( Vagyis nem igazán izgat, hogy az a szerencsétlen gyerek statisztikai adat lesz-e, vagy sem. :-( Láthatólag a szülőknek is fontosabb egymás hibáztatása, meg a pénz kérdése, mint a gyermekük tragédiája. Persze ilyen sajnos van az életben is, jó, hogy ezt beletetted. Viszont ha valaki Istent szolgálja (ha önjelölt módon is), logikus, hogy válaszokat keres, miért éppen ővele történik mindez? Szerintem egy kicsit bővítsd ki, esetleg próbáld meg leírni a "hamis próféta" igaz megtérését, aki végül életével megváltja fia életét.

Előző oldal