Mesével hazudj - vélemények

Ugrás a műre


Kereder Márk
Felhasználó
2021.01.20 11:11
205 vélemény
Szia Mortelhun,

nekem a Sültkrumpliból jutott eszembe most az a rész, amikor majd a lelkünk várúr lesz, "és most messzi lát, a messzelét bárszékén ül, temperált itala van" ...

Szóval: igen... Tudom-tudom, ez én baromságom csak, mert senki sem atrocitálja önmagát azért, hogy mi lesz ha ő, vagyis az "én" elnyerem az - akár hazug, akár nem - szép álmot, amiről írsz; jól lehet akkor majd érezni magunk/magam, ha tudom, hogy itt meg disznóságok zajlanak, alulról és felülről is (jól meg)b.szogatott állapotban? Jó lesz az? Nekem jó, ez oké. S a többiek?

Rock'n'Roll-nak gondolom ebben az esetben egy jó nagyot beinteni.

(Nem kell velem egyet érteni.)

A vers szépen megfogalmazza azt az igényt, amikor valaki a kék tablettát választaná.
(Függetlenül attól, hogy én megmondom őszintén a versedben nem tudom eldönteni, hogy a megszólított az az Isten, vagy egy számodra kedves személy, esetleg a Szerelem ágyékára hajtott fejjel álmodnál szép dolgokat.)

Jól írsz, szépek a verseid. Nagyon jó kifejező-erővel rendelkező írásokat írsz, tényleg tetszik (ez fontos!), a verseid különösen szeretem olvasni, csak fentebb leírtam a véleményem magáról a témáról. (Remélem nem baj. Még az is lehet, hogy baromságok a gondolataim. AJóistentudja. :-) )

Üdv!
angyalka146
Felhasználó
2021.01.20 09:50
660 vélemény
"Szivecskés like" - adminok, kéretik bevezetni! :-D

Csodás vers!:-)

Előző oldal