A Szczecin-incidens - vélemények

Ugrás a műre


Carun
Felhasználó
2020.12.09 11:59
164 vélemény
Igazán tölthetnél fel több novellát is, mert ez baromi jó volt :-)

Nem szokásom apró darabokra szedni egy novellát, maximum azt írom le, ami zavart. Itt nem találtam ilyet, remekül meg van írva, köszi az élményt :-)
Kereder Márk
Felhasználó
2020.12.06 17:29
205 vélemény
Hát a pályázaton pár hónapja eredményt hirdettek, én nem kaptam ímélt, tehát "futottak még kategória" lettem, nem baj, legalább itt megmutathattam.
Az észrevételek jogosak! Nem néztem meg a dal dátumát, csak egy korabeli énekest akartam. Tök jogos! A csikkes észrevétel is jogos!
Köszönöm szépen nektek az olvasást és a jóleső szavakat!
Ebenezer
Felhasználó
2020.12.06 17:01
192 vélemény
Szerintem is jó kis történet, abszolút megfelelő a "könyvtár" témára. Kreatívan értelmezted a könyvtárat, nem sablonosan, ez mindenképpen bónusz, remélem a pályázat értékelői is így gondolják, és helyezett leszel!

Két apróság, de csak azért, hogy ne bízd el magad :lol: "...utolsót szívott a csikkbe" írod, de szerintem a csikkbe nem lehet beleszívni, lévén a csikk az elnyomott cigarettavég - de lehet, hogy én tudom rosszul, elvégre nem is dohányzom :-D

"Itt vannak például a kedvenc Bill Crosby dalaid..." 1938-ban játszódik a történet, Te egy 1941-es Crosby számból idézel. Azt mondja a könyvtáros, hogy "könyvtárban" a múlt és a jelen ismeretei vannak meg. Akkor ez az infó honnan van? :roll:

De a habókos kötekedéseimet sutba dobva, jól sikerült írás lett, majd írd meg, mi lett a pályázat eredménye. Addig is szurkolok Neked!
angyalka146
Felhasználó
2020.12.06 12:40
661 vélemény
Jól megy neked a mesélés! :-) Tetszett, hogy olyan könnyed, "laza" a szöveg. Végig lekötötte a figyelmem, jó volt olvasni! :-)

Előző oldal