Halott föld - vélemények

Ugrás a műre


Raven Tenebris
Felhasználó
2021.06.13 11:04
8 vélemény
Remek folytatás az előző részhez. Szépen meg írt csata jelenet és egy érdekes világ kezd kibontakozni előttünk.

Pozitívumok
- A karakterek többségének a bőrébe könnyen bele tudjuk magunkat képzelni
- Szép környezet leírás, a halott föld amin szinte minden elporlad amihez hozzá érsz vagy megmutatja valódi torz formáját nagyon tetszett :-D
- A hangulat továbbra is ütős!

Negatívumok
- Ne vedd szőr száll hasogatásnak kérlek, de nem értetem, hogy egy ilyen magas rangú hivatalnok mint a kormányzó. Mit keres egy ilyen veszélyes küldetésen. Úgy értem még akkor is ha egy bandita támadás miatt van ott. A mi világunkban sem jellemző, hogy egy háborús/veszélyes övezetbe rendelnek ki politikai személyeket.
- "Gohord Zustaab kormányzót az óvatosság és megfontoltság jellemezte, semmit sem sietett el." Még is fejjel rohan a veszélybe, nem használ felderítőket. Szerintem közkatonák és azok parancsnokai szemszögéből sokkal jobban meglehetett volna írni ezt a részt. Úgy értem nem lennének ezek a logikai buktatók benne.
- Illetve hová lett az a " hatvan vértes kobold katona" szakasz?


Tudom úgy tűnhet első olvasatra, hogy nem tetszett az írásod ami koránt sincs így! Nagyon bejött csupán azért írtam ezeket a "negatívumokat",hogy elmondjam az olvasó, vagy is az én néző pontomat. A hibáinkból tanulunk, nem a sikerünkből. Ha nem értesz egyet velem várom a válaszodat.

Gratulálok az íráshoz, csak így tovább!
Ebenezer
Felhasználó
2020.10.20 17:27
192 vélemény
Érdekes történet, és ügyes írás(ok), várom a folytatást.:lol:

Előző oldal