X.LFP.Vámpírok - Tompafog - vélemények

Ugrás a műre


Kereder Márk
Felhasználó
2020.03.16 20:26
205 vélemény
Szia Thomas Otto,

Nagyon idilli képpel indítasz, olyannal, mintha egy diorámát néznénk, egy picike modell-gépezetet egy picike térszeletben. Nyugodt és melankolikus a szemlélődésünk.
A bájos öregúr mintha egy jó értelemben vett „rozoga”, sokat megélt Mad Max lenne a Naprendszer hideg és magányos sivatagában. Bevallom, engem nem érdekelt mi volt az előzmény és hogy az miért nincs, annyira kedves és aranyos a kép.

Aztán jön a „templomhajó”. Építész lévén a kifejezés újragondolását külön köszönöm! :-) Aztán a teafilterszámláló jön, majd a … de mit is csinálok?! …. Leírom, amit írtál?... Hát... mert tetszik!

Szerintem ez egy nagyon jópofa történet. Galaxis útikalauz (nem stopposoknak, hanem) vámpíroknak. Úgy képzelem el, mint egy sötét tónusú animét, amiben neonszínek is vannak néhol, meg kedves robotok és pici szőrős állatok, illetve egy öreg vámpír-úr.
Közben Debussy valami pianóra írt darabja szól, mondjuk az Arabesque… ;)

Nagyok élveztem! Köszi! :-)
Thomas Otto
Felhasználó
2020.03.15 17:17
15 vélemény
Örülök, hogy a karakter ennyire elnyerte a nép tetetszését! Így utólag elolvasva tényleg egy kicsit lapos, de hát még van hová fejlődnöm. Továbbá nem kizárt, hogy folytatom vagy esetleg előzményezem a sztorit, hogy átfogóbb legyen a kép és a világ. :-)
Jimmy Cartwright
Admin
2020.03.15 15:53
281 vélemény
Tompafog és ez a történet valóban szerethető, majdhogynem kellemes, szívet melengető. Valahogy - a többi pályaműhöz képest - mégis kicsit laposnak tűnik számomra. Egyelőre nem sikerült konkrétan megfogalmaznom ennek miértjét. Viszont engem is kíváncsivá tett, vajon milyen kalandokat élt át Tompafog, amíg idáig jutott, és milyen tapasztalatokat szerzett, hogy a novella végén ilyesféle határozott kijelentést tegyen. :-)
Randolph Cain
Felhasználó
2020.03.14 22:44
26 vélemény
Nagyon szerethető írás az öreg Tompafog és a kis kedvencének kalandjaiból szívesen olvasnék még szemelvényeket :-D
Kapitány
Fejlesztõ
2020.03.14 19:53
255 vélemény
Egy kissé kiégett, öreg űrvámpír története. Nagyon tetszettek a prédikátor klónok, még a mélyűrben sem hagynak nyugtot szegény vámpírnak :-)

Előző oldal