Passengers, avagy mi „folyik” egy hibernációs űrhajón - vélemények

Ugrás a műre


Jimmy Cartwright
Admin
2017.03.26 13:55
242 vélemény
Így már értem a Pandorumos hasonlatot. :-)

Igen, ez az, amikor kibújik belőlünk az író a film alatt, és úgy gondoljuk, hogy az a megoldás / jelenet / esemény jön, ami számunkra logikus, aztán meg mégsem. :D
Petya
Felhasználó
2017.03.25 19:14
78 vélemény
A Pandorummal csak azért hasonlítottam össze mert az űrben játszódnak. Illetve mégse, de no spoiler :lol:
Aztán az öngyilkosságos résznél egyenesen Tom Hanks jutott eszembe. A navigátornál beugrott a Mátrix. Kicsit nagyon össze-vissza éreztem a dolgot. Ráadásul folyamatosan jobb dolgok jutottak eszembe a folytatásról, mint ami végül elém tárult. Minden beugrott változat más-más stílust teremtett volna. Úgyhogy ez ilyen nagyon furcsa film volt. Tényleg sajnálatos. :(
Jimmy Cartwright
Admin
2017.03.25 17:47
242 vélemény
Sok sebből vérzik ez a film. Ha komolyan gondolt vonla a főszereplő bármit is, és az öngyilkosság helyett az váltasztja, hogy valahogy mégis leéli az életét a hajón, vagy tényleg megpróbálja megoldani a helyzetet, akkor is számos más lehetősége lett volna.

Ha nem is mindenkit, de legalább azokat felébreszthette volna, akik ténylegesen értenek is valamihez, ami jól jöhet a hajón lévő problémák megoldásában. Hiszen egy új kolóniára mentek, ahová alapvetően dolgos, munkás kezek kellenek. Lett volna ideje végignyálazni az (asszem) 5000 utas aktáit.

Amíg erre készül, addig persze sok-sok huncutságot tehet. :-)

A Pandorummal szerintem nem összehasonlítható. Az mindenképpen jobb. Ott legalább történik is valami, nem csak a látvány van, meg az indokolatlan "fürdőzik a jó nő" jelenetek. :-)

Ha pedig jobban belegondolok, ez még romantikus filmnek is rossz, mert azokban azért nem ítélik hosszú és biztos halálra a szeretett másik felet.
Petya
Felhasználó
2017.03.22 21:07
78 vélemény
Megmondom én mit csináltam volna a csávó helyében:
1. Szimplán felébresztek mindenkit, hogy kitaláljunk valamit közösen. Ha komolyan gondolom
2. Ha pedig nem gondolnám komolyan, akkor annyira elborult ötleteim is lennének, amik nem tűrnek nyomdafestéket. De az is lehet, hogy csak hiányom van ????

Nekem összességében tetszett a film. A Pandorumnál nem tetszett jobban, de nem is unatkoztam közben.
Ida
Admin
2017.03.10 20:10
1290 vélemény
Kár érte. Az előzetese alapján úgy tűnt, hogy ennél jobb film lesz...

Előző oldal