Hasraesett szerelem - vélemények

Ugrás a műre


Norton
Felhasználó
2012.01.01 02:37
666 vélemény
Kedves Mazsola! Az utolsó biztos, hogy nem volt! Az elménk gyakran megtréfál bennünket. Van úgy, hogy szeretünk, aztán mégsem, vagy szeretünk és gyűlölünk egyszerre. Szerintem ez azért van, mert a lélek egyszerűen csak érez, az elme, vagy az „ész” pedig magyarázni akar, vagy azt nézi, hogy kinek mi erről a véleménye. Esetleg fél attól, hogy becsapják, ami aztán torzítja az érzést, mert logikához köti a logikátlant.
Ha már szavakkal próbálsz megfogalmazni egy intenzív érzést, akkor csupán címkézel, holott merned kellene átadnod magadat az érzésnek előítélt, szó, vagy gondolat nélkül. Ehhez persze az elme nézőpontjából bátorságra van szükség. Elmerülni egy igaz, tiszta érzelemben... ki meri ezt megtenni? Nem tudom, hogy érted - e, mit próbálok megfogalmazni?
Ha nem mersz, annak két oka lehet: vagy benned a hiba, vagy tudat alatt azt érzed, hogy a másikban van. Hogy a kettő közül melyik a reális, azt érezned kell! Remélem, nem voltam túl bonyolult. Talán túl sok Oshot és Tollet olvasok, ez lehet az oka. Mindenesetre biztosan tudom, hogy ha mersz, akkor nyersz. Érezni kell merni! Önmagadban. Bocs az esetleges fogalmazási hibákért. Minden jót, és boldog új évet kívánok neked! :-)

Előző oldal