Belefásultam - vélemények

Ugrás a műre


Jimmy Cartwright
Admin
2024.05.31 11:03
284 vélemény
Úgy látom, nem vagy egyedül ezzel a problémával. Talán nem is képzelnénk, de sokkal többen küzdenek hasonló érzésekkel. Te talán még a szerencsésebbek között vagy, hogy legalább kiírod magadból, megosztod másokkal, akár hasonló küszködőkkel, akik talán reagálnak rá, és kibeszélitek egymás között.

Én ennyire mélyen úgy érzem, még nem voltam, de biztos vagyok benne, hogy rendkívül nehéz, embert próbáló feladat kitörni abból az állapotból. Önmagunk számára meghatározni egy elérendő célt a legnehezebb. Sokkal egyszerűbb, ha megmondják, mit tegyünk, mit csináljunk, de az nem biztos, hogy eredményre vezet, ha nincs belső motivációnk.

Az én módszerem ilyenkor az, hogy ha ki is tűzök magam elé valamit, amit el szeretnék érni, azt szétszedem a lehető legkisebb lépésekre. Így mindig lesz valami, amire azt mondhatom, hogy ezt már elértem, ezeken már túl vagyok, közeledem a célomhoz. Nem azt mondom, hogy ez mindenkinél működik, ez csak egy módszer. Egy azonban biztos: az embernek magának kell akarni, magának kell tennie azért, hogy megtegye az első lépést.

Előző oldal