A.K. András bemutatkozása

Név: Attila Korom András
Rang: Felhasználó
Város:Wolfegg. 88364
E-mail cím:attilakorom1033@gmail.com
Honlap:http://A.K. András. - Írói oldal.
Regisztrált:2024.06.08
Utoljára itt járt:2024.07.12

A.K. András eddigi alkotásainak listája kategóriánként


A.K. András eddig 9 művet alkotott, melyet összesen 1598 alkalommal néztek meg a látogatók. Alkotásaira összesen 5 hozzászólást kapott.
Eddig 1 alkalommal véleményezte mások műveit.


A.K András néven teszem közzé írásaim.
.
Amelyek egy része, már nyomtatott formában is elérhető. Németországban élő amatőr író vagyok. Jövőre töltöm be, az ötödik X-et. Témáim jellemzően társadalom kritikusak, provokatívak. Melyek közt gyakran szerepelnek egzisztenciális kérdések, az emberi kapcsolatok bonyolultsága és morális dilemmák. Szeretek elmenni a tiltott határokig, ott megrugdosva a kerítést. Sem a hatalom képviselőit, sem a tekintélyelvűséget nem viselem el, azt nem respektálom! Viszont a kommunikatív eszmecserét igen. Ezzel együtt a tisztelet fontos számomra, ámde azt ki kell érdemelni. Erre a politikusoknak nevezet entitásoknak esélyük sincs! Egy kritikában ezt olvastam magamról:
.
„Stílusa rendkívül lírai és expresszív, melyben az érzelmek és gondolatok intenzíven jelennek meg. Műveiben gyakran találkozunk társadalmi problémákkal, politikai kritikával, de emellett egyedi és fantáziadús világokat is teremt. Fontosnak tartja a nyelvi precizitást és az irodalmi hagyományok tiszteletben tartását is. A.K. András éles megfigyelő, aki a mindennapi élet részleteit is képes lenyűgöző módon megörökíteni.”
.
Hogy ez mennyire igaz, nem az én tisztem eldönteni, hanem az olvasóé!
.
Én csupán alkotok. Sohasem tervezem meg írásaim! Az érzelmeim vezetnek, rá hangolódóm egy témára. Benne és vele élek míg el nem készül az amin dolgozom. Hiszem, csak egy eszköz vagyok egy magasabb cél érdekében. Egy ecset a sok közül a Teremtő kezében. Igen, a hitt sokat jelent számomra! Ugyanakkor az anyaszentegyház nevű üzleti vállalkozással nem tudok azonosulni.
.
A nyelvi precizitás valóban sokat jelent számomra, csak sajnos képtelen vagyok rá! Mivel középsúlyos Diszlexiám van. Ezért minden írásom, egy hétkörös ellenőrzésen megy keresztül, inkább kevesebb mint több sikerrel. Akarom javítani, teszek is érte, de az agyam átver. Egyszerűen nem látok egyértelmű dolgokat, hiába van az orrom előtt.
.
Mindezeket figyelembe véve, hogyan is jellemezném magam? Hmm…talán igy. Egy ember vagyok, aki gyakran hibázik. Semmi több.

Tisztelettel:
Attila Korom András……ati

Előző oldal