Könyvtárosok titkos élete

Szépirodalom / Szerelem (75 katt) R. Harbinger
  2021.08.23.

A mű megjelent a Lidércfény Amatőr Kulturális Folyóirat 2021/9 számában.

Evelyn felkacagott, és csaknem félrenyelte a bort. Édes mosoly játszott ajkán, miközben Benre nézett. A férfi beleborzongott pillantásába, és megérintette a lány kezét, mire ő résnyire nyitotta száját.

– Talán butaság, és nem is kellene megkérdeznem, de nincs kedved feljönni hozzám?

Ben oldalra biccentette fejét, és felidézte a Carllal való délutáni iszogatást:

– És jó csaj? – kezdte Carl.
– Ha te azt tudnád! Angyali kék szem, sötétvörös haj, és olyan kis tanárnénis szemüveget hord, ami azt mondja: “tégy valami rosszat, és elfenekellek a vonalzóval”.
– Na, és a cickók?
– B kosarasok, és nagyon formásak – hencegett.
– És a feneke? Na, és a feneke?
Ben elmosolyodott sejtelmesen, és eltöprengett, meddig húzza Carl agyát.
– Tízes skálán minimum kilences. Nem, kilenc és feles!
– Elmész a francba! – nevetett fel Carl. – Hol szedted fel a csajt?
– Egy könyvtárban.
– Ne már! Átlépted egyáltalán bármelyik könyvtár küszöbét valaha?
– Igenis, sokat olvasok, és nem csak Playboyt. Amúgy nem olvasni mentem be, hanem mert a telefonom lemerült, és amikor bementem töltőt kuncsorálni, találkoztam Evelynnel. Az a fajta lány, akinél látod, több van a felszín alatt. Ha rá nézek, látom magam előtt, hogyan szaggatja le rólam a ruhát.

Carl hangosan felóbégatott, majd szélesen vigyorgott. Ben az órájára pillantott, és felállt. Felhajtotta sörét, azt követően pacsival búcsúzott.

– Mennem kell, este étterembe viszem.
– És utána? – húzogatta szemöldökét Carl.
– Utána? – Ben elmosolyodott. – Ha minden jól megy, úgy gerincre vágom, hogy sosem feledi. Utána meglátjuk, hány körre viszem el.

Carl még hangosabban nevetett.


– De ha nem szeretnél, nem muszáj – folytatta Evelyn. – Tudom, hogy még csak pár napja ismerjük egymást, és akár te is lehetsz egy Valentin-napi sorozatgyilkos, de gondoltam…
– Nagyon szívesen – felelte Ben nagy reményekkel.

Evelyn kipirult arccal bólintott, és Ben rájött, csodásan áll neki a pír. Udvariasan rendezte a számlát, és távoztak. Még jobban alá akart gyújtani az estének, ezért megfogta partnere kezét, és ujjait az övéi köré fonta séta közben. Jól láthatóan ez tetszett a lánynak, mert a férfi vállára hajtotta fejét a piros lámpánál.

Ben megpuszilta Evelyn homlokát, és érezte a lány borzongását, aki felpillantott rá. Tekintete táncot járt a férfi szeme és ajka között, mire Ben közelebb hajolt. Megérezte a vacsoránál fogyasztott finom eper koktél illatát, és minden porcikája kóstolóért kiáltott, de megvárta, hogy Evelyn tegye meg az utolsó centiket, majd elcsattant a forró csók.

Kéz a kézben, teljes csendben sétáltak át az úton. Evelyn vadalmához hasonlatosan vigyorgott, míg Ben izgatottan töprengett, milyen bugyi feszülhet partnere csinos testén. Tanga, vagy sokkal egyszerűbb francia bugyi? Első pillantásra az utóbbira tippelt volna, de ahogy jobban megismerte a lányt, kezdett kételkedni.

Van egyáltalán rajta bugyi?

Megérkeztek az ajtóhoz, és Evelyn a kulcsával kezdett babrálni, mint aki vár valamire. Ben nem tétovázott: óvatosan megérintette a lány állát, és felemelte fejét. Mélyen a szemébe nézett, és ezúttal határozottan megcsókolta. A lány a férfi nyakába fonta karját, miközben Ben keze félig-meddig önálló életre kelt, lesiklott a lány fenekére, és először csak lágyan simogatta, de utána erősen belemarkolt. Evelyn halkan felnyögött, és nyelvét Ben szájába csúsztatta.

Úristen, mennyire begerjedt! – gondolta Ben.

– Várj – húzódott hátra Evelyn, és ahogy próbált levegőhöz jutni, két sóhaj között nyögte: – Elfelejtettem mondani…

Ha most az jön, férjnél van, gyereke van, vagy korábban férfi volt, én kiborulok! – futott át Ben agyán.

– Van egy lakótársam, Kate – folytatta a lány. – Most nincs itthon, elment bulizni a barátaival, és várhatóan nem jön haza reggelig, de gondoltam, tudnod kell róla.

Hála az Istennek, hogy nem férfi volt!

Ben eljátszott Kate hazatérésének gondolatával, ami ürügyet adott a korai távozásra.

– Akkor lelépek hajnalban – mondta mosolyogva. Egyre jobban tetszett neki Evelyn, de már azelőtt el akart tűnni, mielőtt ő felébredne.

A lány elmosolyodott, és ismét megcsókolta a férfit. Alig tudta a zárba tolni kulcsát, miközben nyelvével Ben szájában matatott. Belökte az ajtót, és behátrált az előszobába, ezalatt megszabadította a férfit kabátjától. Séta közben sorban hulltak a földre ruháik, majd amikor Ben eljutott Evelyn élénkvörös fehérneműjéig, a lány elkapta kezét, és az ágyra lökte. Kacéran mosolygott, haját szexisen hátradobta, és kíváncsian felhúzta szemöldökét. Hátranyúlt kezével, hogy kikapcsolja melltartóját, és közben Ben érezte felforrósodni testét. Nem sok ilyen tüzes lánnyal találkozott eddig, és már most bánta, ha csak egyszer részesül Evelyn bájaiban.

A kosár meglazult a feszes kebleken, és ekkor lámpa gyúlt az előszobában. Evelyn odakapta fejét, közben melltartóját szorosan magára fogta.

– Istenem, ez Kate lesz! – pattant le ágyáról, és kiszaladt az előszobába.

Ben lelombozva érezte magát; kedve leeresztett, mint egy lyukas léggömb. Ennek annyi! Pedig ez a csaj… eszméletlen!

Ruhájáért nyúlt, és öltözni kezdett volna, amikor Evelyn visszatért.

– Mit csinálsz? Ne öltözz, még nincs vége az estének!
– Hogy érted? – kérdezte Ben kétkedve, hogy még bezavarhatja a macit, ahogy Carl szokta mondani.

A lány leült az ágy végébe, és mély levegőt vett.

– Ez talán nagyon furcsa lesz, de Kate és én nagyon jó barátnők vagyunk, mindent elmondunk egymásnak, és mindent megosztunk egymással. Nem tudom, érted-e, hova akarok kilyukadni.

Ben csak sejteni merte, azt is parányi gondolat foszlányként, így inkább megcsóválta fejét. Evelyn odafordult, pillantásában egyszerre bújt meg a szemérmesség, vágy és engedélykérés.

– Olyan nehéz ezt kimondani! – nevetett, és füle mögé fésülte egyik tincsét. – Egyszerűen kimondom… – Újabb sóhaj. – Ki akarjuk próbálni hármasban.

Ben szája résnyire nyílt, ahogy megérzése beigazolódott. Hármasfogat! Ez egy rohadt hármasfogat lesz! Megőrülök ezért a nőért!

– Mit szólnál hozzá? – folytatta Evelyn. – Benne lennél?
– Igen – válaszolta Ben visszafogottan, miközben a léggömb életerősen felfújódott.
– Nagyszerű, mert Kate már a fürdőszobában készülődik! Úgyhogy ettől most megszabadulunk!

A tettek mezejére lépett, és letépte partnere bokszerét. Elmosolyodott az előkerülő testrész láttán, de cseppet sem gúnyosan, és ezzel megnyugtatta Bent az áru megfelelőségéről.

A férfi felült, hogy kicsomagolja ajándékát a melltartóból. Szemében gyermeki én csillogott, mint amikor a karácsonyfa alatti ajándékokat bontogatta, de Evelyn azonban visszalökte, és azt mondta:

– Fokozzuk kicsit az élvezetet!

Felpattant, és előhúzott éjjeliszekrényéből két bilincset egy sál társaságában. Ben szeme kikerekedett, mire a lány kellemes kacajban tört ki. Megbilincselte partnerét, miközben Ben észrevette alhasán megbúvó Scooby Doo tetoválását.

– Csinos tetkó.
– Ez? – pillantott le a lány. – Csak egy levonó, ami a rágó mellé járt.

Kacéran kacsintott, mire átszánkázott a felismerés Ben agyán: Szerelmes vagyok! Esküszöm, beleszerettem ebbe a lányba!

– És hogy ne legyél hangos…

Bekötötte Ben száját a sállal, ami csak még inkább felizgatta a férfit. Ha ez a két csaj ilyen vad, akkor lesz mivel eldicsekednie Carlnak.

– Jöhetsz, Kate! – szólt hátra Evelyn. – Kész vagyunk!

A hátulról érkező fény körülölelte Kate karcsú alakját a szoba küszöbén, majd a lány besétált az éjjeli lámpa fényébe. Ben már csak akkor ismerte fel benne három héttel ezelőtti trófeáját, amikor alkalma nyílt észrevenni a Kate derekára csatolt övet a rajta meredező mű hímtaggal, és rádöbbent, életében először a szerszám rossz oldalára került.

Előző oldal R. Harbinger