8 másodperc

Szépirodalom / Novellák (1408 katt) Alina
  2011.03.15.

A mű megjelent a Lidércfény Amatőr Kulturális Folyóirat 2011/4 számában.

Izgatott volt, szíve a torkában dobogott, ahogyan közeledett felé. Tekintetét belefúrta abba a mélybarna szempárba, mely oly sok gyönyört ígért. Testén bizsergés futott végig. A vér dübörögve száguldozott az ereiben, kiszorítva a külvilág minden zaját. Amikor a testéhez ért, elöntötte a kéj. Nem akart semmi mást, csak még többet kapni belőle.

Micsoda teste volt. Érezni lehetett a bőr alatt futó izmok játékát, ahogyan mozgott. Türelmetlenül. Majdnem szétvetette az erő. Ahogyan a lábai közé szorította, átvette testének melegét, érezte a bőre illatát és a szabadság ízét. Eggyé akart válni vele úgy, ahogyan még senkivel ezelőtt. Érezni akarta teste rezdüléseit. A szenvedély tüzét.

Mozogni kezdtek. Együtt. Immár egyek voltak. Nem ő diktálta az ütemet, csak próbálta átvenni a ritmust… hagyta, hogy magával sodorja. A mámor egyre gyorsabban, magasabbra és magasabbra ragadta…

Hirtelen ért véget.

Ismét egyedül volt. Csak Ő volt, nem volt többé Ők.

Elment.

Még látta eltűnni a kapu mögött. Magányt érzett… és ürességet… Ahogyan szíve ritmusa csillapodott, tudatába berobbant a külvilág. A közönség tombolt, ha tehette volna még az eredményjelző tábla is azt üvölti, hogy ő a Bajnok. Két kezét a magasba emelte a nézők felé. A tömeg felzúgott, mintha hangrobbanás söpört volna végig az arénán.

Ő pedig csöndben elkezdte számolni a hátralévő időt a következő rodeóig.

Előző oldal Alina
Vélemények a műről (eddig 4 db)