Mama

Külvilág / Mozijegy (550 katt) Jimmy Cartwright
  2017.01.15.

A mű megjelent a Lidércfény Amatőr Kulturális Folyóirat 2013/6 számában.

horror, thriller (2013)

Családi tragédia történik. Jeffrey Desange (Nikolaj Coster-Waldau) lelövi feleségét, és annak üzlettársát, majd két kislányukat magával viszi, hogy velük is végezzen. Ám a kora téli, havas, csúszós hegyoldalon futó úton száguldó autó megcsúszik, majd a meredélyen egy fának ütközik. Az apa és két lánya szerencsésen túlélik a balesetet, és az autót otthagyva egy elhagyatott házat találnak az erdő közepén. Ám a ház nem is olyan elhagyatott, s mielőtt Jeffrey lelőhetné lányait, valami őt gyilkolja meg.

Öt év elteltével Jeffrey testvére, Lucas (szintén Nikolaj Coster-Waldau) végre megtalálja a lányokat, akik rettenetes állapotban, de mégis élve vészelték át ezt az időt. Lucas élettársa, Annabel (Jessica Chastain) is szívesen fogadja a lányokat, ám Jeffrey és Lucas nagynénje, Jean Podolski (Jane Moffat) jobb szeretné, ha a lányok az ő felügyelete alá kerülnének, mivel sokkal jobb anyagi körülmények között él. Ám egyikük sem tudja, hogy a Dr. Dreyfuss (Daniel Kash) által is említett "Mama" is a lányokkal tartott.

A megrázó, meglepő fordulatokban bővelkedő, izgalmas film során megismerhetjük „Mama” történetét is, ám, mivel ez végső soron mégiscsak egy horror, kedvező befejezésre ne számítsunk.

Előző oldal Jimmy Cartwright
Vélemények a műről (eddig 1 db)