Kísértés

Szépirodalom / Szerelem (1261 katt) esperanza
  2013.01.29.

Ismered az érzést? Amikor tudod, hogy fejvesztve kellene menekülnöd, de mégsem tudod rávenni magad. Amikor az eszed tudja, hogy menned kell, de a tested egyetlen sejtje sem hajlandó mozdulni, vagy segíteni az elindulást. Amikor már nem érdekelnek a következmények, legyen úgy, ahogy nem szabad, csak történjen már valami.

Amikor elég az érintésére gondolnod, és máris hevesebben ver a szíved - egyrészt a kockázat és veszély, másrészt a vágy miatt. Mert a vágyakozás túlnő benned mindent, feldúlja a szívedet és megsebez. És tudod, hogy ha engedsz neki, csak még nagyobb fájdalommal kell szembenézned. Akkor mi a teendő? Bárki, aki többet tud nálam, válaszoljon erre a kérdésre!

Mit tehetsz, ha úgy érzed, azzal az érintéssel minden megváltozott. Már semmi nem lesz ugyanolyan. Tudod, hogy innod kell a vízből, pedig az mérgező, de ha nem teszed meg, szomjan halsz. De mi a megoldás? Belül haldokolni egy eddig tökéletes életben, vagy engedni a kísértésnek, hogy rémálommá változtasd az eddigi mesevilágodat?

Előző oldal esperanza