A férfi-női kapcsolatok megértése

Szépirodalom / Novellák (1510 katt) Zeik Zamek
  2011.12.28.

Az alábbi dokumentumokat a legszigorúbban őrzött katonai bázis legmélyebben fekvő, legsötétebb termeiből szivárogtatta ki a nevét nem vállaló jóakarónk. A dokumentumrészlet a „Férfi-női kapcsolatok megértése” című, szigorúan titkos dossziéból való. Az FNK fedőnévvel ellátott kormányzati projekt a legfontosabb, állami pénzből finanszírozott kutatási terület, mert a tudósok álláspontja szerint, a végső megoldás megtalálása megoldaná az örök boldogság kérdését. Boldog emberekkel pedig bármit meg lehet csináltatni. A kutatás jelenlegi állásából közlünk alább néhány részletet:

18401. oldal:

Kérdés: Honnan tudjuk, hogy egy nő hozzánk való-e?

Válasz: Mindössze annyi a dolgunk, hogy megvizsgáljuk a kiszemeltet, pro és kontra érvekre osztva a tulajdonságait, érzéseinket, szituációkat. Ezután összegzünk, és megkapjuk a választ. A könnyebb megértés érdekében nézzünk pár példát:


1. példa:

Kontra: Elállóak a fülei, elváltak a szülei, fekete a haja, havonta van baja, nem szereti a búzasört, szabálytalanul rajzol kört, virslit tud csak főzni, nem tudok majd nőzni, felszedett egy pár kilót, csámcsogva eszik diót, idegesítő a nevetése, össze-vissza az ágyvetése, nem iszik, csak jó bort, van még ezer hóbort, horkol, ha nagyon fáradt, sokszor meg is várat, soroljak még párat?

Pro: A fülei aranyosan elállnak, a szülei hála égnek elváltak, nem egy buta szőke nő, havonta van pihenő, szeretem én a búzasört, tőlem még mindig szebben rajzol kört, majd megtanulunk főzni, már nem kell járnom nőzni, van rajta mit fogni, hallhatom csámcsogni, kacaját megismerem bárhol van, a tornáink miatt kusza a paplan, a jó bor fene egészséges, az unalom lenne egész rémes, mellettem horkol, ha horkol, rá várok, ha várok, tanácstalanul állok!

Kiértékelés: Nem hozzám való.


2. példa:

Kontra: Nem tudom, az egész fura, hiszen most is van egy ura, mégis velem hál az ágyban, csikarja a hátam vágyban fürödve, nézzen már tükörbe!

Pro: De hát olyan szívdöglesztő, lakása már végtörlesztő, irigykednek rám a srácok, epekedő pillantások, a szex az ágyban bámulatos, a teste öt pontból egy hatos, csábos szeme engem kutat, ha belenézek, vágyat mutat, emellett még konyhatündér, sóval-borssal szépen megfér, eszik húst is, issza a sört, fizet magától is egy kört, nem kell neki kétszer szólni, nem is akar ő megcsalni!

Kiértékelés: Nem hozzám való.


3. példa:

Kontra: Néha nagyon morcos tud lenni, nem szokott, csak kanállal enni, kérdezget a filmek alatt, odaégeti a halat, vásárolni menni kész rémálom, főleg, ha a számlát is én állom, rajzolgat a párás ablakra, a kandallót túlontúl megrakja, éjjelenként letúr az ágyról, órákat beszél egy tárgyról, téli estéken hideg a lába, a forralt bortól nagyon kába, na meg elállóak a fülei, elváltak a szülei, fekete a haja, havonta van baja, nem szereti a búzasört, szabálytalanul rajzol kört, felszedett egy pár kilót, csámcsogva eszik diót, idegesítő a nevetése, össze-vissza az ágyvetése, nem iszik, csak jó bort, van még ezer hóbort, horkol, ha nagyon fáradt, sokszor meg is várat, az olasz kocsikat utálja, a sárgarépát kihányja, makacs, mint egy öszvér, rámegy a kicsinyke kis bér, csipás a szeme reggel, ha egyáltalán felkel, és nem alszik vagy délig, aztán még két órát félig, ráadásul az egész fura, hiszen most is van egy tülkös ura, mégis velem hál az ágyban, csikarja a hátam vágyban, ki érti ezt, hol a válasz, ennyi kontra el is fáraszt.

Pro: Szeretem.

Kiértékelés: Hozzám való.

Előző oldal Zeik Zamek
Vélemények a műről (eddig 2 db)