Figyelők - vélemények

Ugrás a műre


n13
Felhasználó
2021.08.04 14:48
252 vélemény
Köszönöm, jó meglátások! Igen a történet fontos, általában nekem akkor tetszik egy írás amikor érdekes a töténet, vagy olyan stílusban ír az alkotó hogy akkor is tetszik ha történetesen alig történik valami... :-)
Igen, ezek az írásaim amolyan szösszenetek, pillanatnyi impressziók, de egy regénybe, történetbe illesztve elég jól muzsikálna...
Érdekes ez a The Rake, erről még nem hallottam... de tetszik :-)
Kereder Márk
Felhasználó
2021.08.03 11:01
205 vélemény
Nagyon "ízes". Jól, szépen összeszedett "pontok", melyek szinte kötelezően beleillenek egy ilyen storyba. Ezért kissé klisés, de ez az élvezeti értéket nem csökkenti mégsem. Annyira "ízlik" a világa, hogy hosszabbat, több időzést kívánnék benne. Lehetne folytatni, valahogy megcsavarni, hogy az - azért valljuk be - sokszor sok helyen megjelent "pontok" picit más megvilágítást kapjanak.
Hiányzott a történet. A világ nagyjából megvan, történet kell hozzá és kész a "mese".
A Figyelők miért figyelnek?
A kortárs amerikai (?) mitológiában van egy olyan lény, akit állítólag sokan láttak éjjel az ágyuknál, stb, nagy kerek szeme van, le is fényképezték, őt nevezték el "The Rake" A Figyelő-nek.

http://mindenamiilyeszto.blogspot.com/2016/11/the-rake-figyelo.html

Ez az ötlet összehozva a valósággal (illetve a vélt valósággal, mert ez a The Rake egy sima creepypasta is lehet) érdekes lenne! ;)

Előző oldal