Tompafog és a Holland vérvonal - vélemények

Ugrás a műre


Thomas Otto
Felhasználó
2020.10.21 16:11
15 vélemény
Először is! Köszönöm a visszajelzéseket, örülök hogy még képes szórakoztatni Tompafog. Másodszor, Tompafog még nem kifejezetten egy "jó fiú". Bár már a sötétségről és a végtelen gonoszságról lemondott, vért még szív, ami persze nem egy jó pont, valóban megölhette volna a Holland. S meg is tette volna, hogyha nincs vele a lánya, akit még a vérszívó miatt lát. Szóval igen, még nem egy kifejezetten jó karakter, de ami késik, nem múlik. ;)
Ebenezer
Felhasználó
2020.10.14 09:37
192 vélemény
Jó kis történet, érdekes írás, a Monty Python ízesítés pedig nem csak a dalban fedezhető fel, hanem más apróbb kiszólásokban is.

Egy dolgot nem tudtam a helyére tenni. Ezt írod: "Eközben mit sem sejtve végig figyelte valaki. Követte minden lépését. Ott ült minden bárban három asztallal odébb. Minden sikátorban történő vérszívás közben ott figyelt az utcasarkon és hot-dogot majszolt."

Most akkor Tompafog már megváltozott (és csak a csempészetből él) vagy sem? Mert ha még mindig az, ami volt, akkor Hollandnak le kell vadásznia, ha viszont tényleg csempész, akkor Holland akár meg is bocsáthat neki.

De igazából ez nem von le semmit a sztoriból, gratz.
n13
Felhasználó
2020.10.05 21:37
255 vélemény
Nagyon király volt! :-)

Előző oldal