Enyém vagy - vélemények

Ugrás a műre


n13
Felhasználó
2020.09.03 15:40
237 vélemény
Köszi, köszi, vannak gyerekbetegségei :-) lenne mit átírni rajta :-)
Carun
Felhasználó
2020.09.03 09:04
164 vélemény
Azok az emberfejű hollók nagyon bejöttek :-D Az írás nagyon tetszett, a horror témáról nem tudok nyilatkozni, mert az nem épp a kedvencem :-)
SzaGe
Felhasználó
2020.09.03 07:26
208 vélemény
Szia Márton!

Kedvelem a rémálmokat, noha megálmodni nem jó, viszont iszonyatosan sok ötletet adnak. Az ember eme csodálatos képességének régen sok jelentőséget tulajdonítottak. Ma már inkább a stresszre fogják, vagy a felpörgetett életmódra, ha valaki farkasokkal álmodik. Noha nem teljesen derül ki a novelládból, hogy ez tényleg egy álom, vagy esetleg valami más dimenziókban vergődik a hősöd, ennek ellenére elgondolkodtatott azon, hogy akár egyfajta személyre szabott pokol is lehetne.

Végül is mindegy, ha a fehér ruhás asszony kísérti az embert, mert aki járatos a horrorban, az tudja, hogy az efféle "hacuka" jól látszódik a sötétben, és remekül lehet vele ijesztgetni az amerikai fiatalokat :-)

Egy-két apró zavaros "képtől" eltekintve tetszett a novellád! Bár az élményen kívül nem kaptam tanulságot, vagy efféle dolgot, viszont jól leírtad mit látott a főhősöd. Hamar beleéltem magam :-)

"...menyasszonyi ruhába öltözött rettenet bámult rá vak, fehér szemeivel..." - azért ez a végén picit megakasztott. Bámulni vak szemekkel ritkán szoktak, de ki tudja: az álmok mezején minden lehetséges!

Ajánlanék neked egy filmet, ahol hasonló rémség kísérti az embereket : A gyászoló asszony átka. Tavalyi horrorfilm, nem egy Oscar díja alkotás, de egynek elmegy. ahogyan mondani szoktunk :-)

Köszönöm a novidat!

Üdv, Geri!

Előző oldal