A hullámok titka - vélemények

Ugrás a műre


n13
Felhasználó
2020.07.03 12:38
237 vélemény
Köszi Márk!
Örülök ha bejött... :-)
Kereder Márk
Felhasználó
2020.07.02 15:32
200 vélemény
Szia n13,

én is élveztem.

A tengerparti hangulat nagyon átjött és a főhős belső "lélektája" is.

Csavarra számítottam, de nem pont erre.
A legvégéig feszítetted ügyesen, az érdeklődést mindvégig fenntartva.

Eszembe jut, hogy régebben, jó pár tíz éve, amikor a horror még gyerekcipőben járt, azon izgulhattunk egy ilyen történet olvasásakor, hogy a főhőst mikor és hogyan eszi meg a cápa, vagy pedig hogyan ússza éppen meg a támadást egy paraszthajszállal; ma meg azon izgulhatunk, hogy mi lesz a vége, mit talált ki az író, mert bármit kitalálhat az égvilágon, millió dolgot, csak egytelenegyet NEM: cápatámadást.

Grat, üdv!
n13
Felhasználó
2020.07.02 13:15
237 vélemény
Köszi srácok! Volt egy ötlet aztán ez lett belőle :-)

Geri! 7 méteres még nem annyira nagy - itt egy 25 méteres video :-)
http://www.csupasport.hu/videos/tobb-mint-hullam-vilagcsucs-a-szorfosok-everestjen-401/

ui. Zátonyt megnézem... :-)
Carun
Felhasználó
2020.07.02 08:38
164 vélemény
Ilyenek ezek a delfinek... Játékosak, viccesek, a frászt hozzák néha az emberre vagy egyszerűen lelépnek, ha a Földet épp elpusztítják a vogonok :-D

Jó írás volt, köszi szépen ;-)
SzaGe
Felhasználó
2020.07.02 06:03
208 vélemény
Érdekes történet! Az biztos, hogy a delfinek nagyon játékosak :-)

Csak egy apróság.. nem vagyok járatos a szörfös "szakmában", de a hét méteres hullámok már igencsak simogatnák a partközeli települések határait, nem?

Láttam mostanában egy cápás filmet, de fogalmam sincsen melyik volt. Na, abban volt egy jelenet, ahol egy hatalmas hullámon keresztül lehetett látni az uszonyos bestiát. Épp támadni készült! Ám a számítógépes animáció tönkretette az élményt. Inkább nevetséges volt, mint ijesztő. A te novelládban, viszont rendesen átjött a parázásnak egyfajta szintje! Sok esetben a "horror" műfajában nem a főgonosz az, ami izgalmat okoz, hanem a tőle való félelem. Én egy kicsit még "eljátszottam" volna Elivel a hullámok között! :-)

Ajánlanék egy cápás horrort, mégpedig a Zátony című filmet. Mesterien bemutatják benne a félelem és a kétségbeesés keserű érzését a főszereplő szemén keresztül!

Üdv, Geri!

Előző oldal