Látogatók - vélemények

Ugrás a műre


Charles
Felhasználó
2020.05.06 02:46
5 vélemény
Engem teljesen lekotott az iras, nagyon jo, es tele van fantaziaval. Kicsit olyan erzes, mint ha egy UFO film elso harom percet neztem volna, kar hogy nincs (meg ;) ) folytatasa.
Carun
Felhasználó
2020.05.01 07:55
164 vélemény
Az írással sosem késő foglalkozni, szóval csak így tovább :-)
n13
Felhasználó
2020.04.28 08:26
256 vélemény
Szia Geri!

Örülök hogy tetszett, idén kezdtem komolyabban foglakozni az írással, bár lehet már későn. :-) Mindenfélével kísérletezek, itt az volt az alapötlet hogy olyan novellát írjak, amiben van "szex és erőszak", mert ilyet még nem írtam. Egyébként jól látod, az idegenek tényleg csak "maszkok". :-)

Üdv. Marci!
SzaGe
Felhasználó
2020.04.28 06:14
246 vélemény
Kedvelem az idegenekkel kapcsolatos történeteket és filmeket. Bár mostanában nagyon kevés az értékelhető mű, igaz, nekem is kevesebb az időm ezekre. Többnyire kézi kamerás horrorfilmek jelentek meg a témában, amik minősége a béka segge alatt leledzik. Hová lettél "Harmadik típusú találkozások" ...

Pont a lényeget hagyják le, mégpedig a mondanivalót, esetleg tanulságot. A végére beraknak valami látványos csattanót azt jóccakát.

Ez a rövid írás azért tetszik, mert az idegenek csak "maszkok" a főhős körül. Eszembe juttattad ezzel, hogy a felgyorsult világban a párkapcsolati részt - időnként - mennyire leegyszerűsítik az emberek, aztán meg lehet sóhajtozni a másik után, ha éppen egyedül maradunk.

Szóval csak így tovább!

Üdv Geri!
SzaGe
Felhasználó
2020.04.27 19:53
246 vélemény
Helló Márton!

Érdekes történet :-)

Minden évben, mikor a macskák bagzanak tavasszal a környéke... szóval ugyanez a helyzet. Ketten nyomják, a többi meg körbe ülve végig nézi. Persze mindezt az éjszaka közepén teszik, méghozzá idegesítően nyávogva.

Megmondom őszintén: én újra táraztam volna, és durr-durr, mockos cürke leckelődők! :D


Üdv Geri!Előző oldal