Vér - vélemények

Ugrás a műre


Josette
Felhasználó
2012.08.20 12:23
12 vélemény
:-) Érdekesek vagyunk akkor mindketten ilyen szempontból. :-) Bár én, ha normális kapcsolatban vagyok, akkor nem tudok egyáltalán írni. Pontosabban eddig egyetlen egy versem született, mikor épp "fülig szerelmes" voltam, de talán az a kapcsolat sem nevezhető normálisnak, pontosabban csak az én részemről volt az, azt hiszem. (Posliininukke K. az említett vers címe, talán már láttad is.)

Jó tudni, hogy nem csak én vagyok ilyen szempontból "furcsa". :D Köszönöm a hozzászólásokat, és hogy megosztottad ezt velem Gergely. :-)
Kergemarha
Felhasználó
2012.08.19 19:30
25 vélemény
Értem, azt hiszem jobban is, mint hinnéd. :-)
Én verset csak akkor tudok írni, ha az érzelmeimet nem tudom megélni. :D
Mármint, ha szerelmes vagyok, de éppen távkapcsolat, akkor a meg nem élt szerelmet írom magamból. De ha normális kapcsolatban vagyok, akkor pedig a halált ... :D
Nem értem igazából. :D
Josette
Felhasználó
2012.08.19 11:16
12 vélemény
Köszönöm szépen! :-)Sajnos, vagy épp szerencsére csak olyankor tudok írni, amikor nagyon 'padlón' vagyok, így nem igazán figyelek oda arra, hogy mindenhol tökéletesek legyenek a rímek/szótagszámok stb., szóval, mint megnyugtatásom eszközeként élek az írással. :-)

Ez egy régebben íródott vers, amikor elég nehéz időszakomat éltem. Nagyon sok dolog összejött akkor az életemben (halál, fájdalom, szakítás), és ezekből alakult ki valahogy. Egyszóval semmi konkrét, csak egy fájó érzés / nagyon rossz hangulat.

Mégegyszer köszönöm! És igyekszem majd odafigyelni rá, hogy ne legyen darabos. :-)
Kergemarha
Felhasználó
2012.08.18 20:40
25 vélemény
Hát ez eléggé letargikus egy vers, de tetszett. :D
Ha szabad megjegyeznem, akkor megemlíteném azt, hogy néhány sornál nagyon szépen érződik a vers üteme, viszont volt ahol hiányoltam, volt ahol így darabossá vált számomra az olvasás.
De tetszik és jó vers. :D Ha megkérdezhetem mi ihlette? :O

Előző oldal