glittermoon bemutatkozása

Név: Nóra
Rang: Felhasználó
Város:-
E-mail cím:-
Honlap:-
Regisztrált:2011.03.11
Utoljára itt járt:2014.07.18

glittermoon eddigi alkotásainak listája kategóriánként


glittermoon eddig 12 művet alkotott, melyet összesen 15799 alkalommal néztek meg a látogatók. Alkotásaira összesen 33 hozzászólást kapott.
Eddig 31 alkalommal véleményezte mások műveit.


Kedves Olvasók/Alkotók!


Gyerekkorom óta nagy hatással van rám a művészet, legyen szó képzőművészetről, zenéről, fotóművészetről vagy irodalomról. Mindegyik ágban el is kezdtem alkotni -- számomra sajnos nincsen egy konkréz kiválasztott műfaj, mivel azt gondolom, hogy mindegyikkel csodálatos dolgokat lehet kifejezni. És van, ami számomra vers formájában, van ami pedig képekeben kiált megfogalmazás után.

Azt gondolom, hogy az évek során az alkotásaim egyre kiforrottabbak lettek. Mivel azonban soha nem volt mesterem, aki irányított volna, ezért sokáig nagyon bizpnytalan voltam a műveim potenciáljában és értékében. Most azonban úgy érzem, hogy muszáj megosztanom őket másokkal is, nem szeretném, ha csak magamnak maradnának és én olvasgatnám őket.

Fogadjátok szeretettel a műveimet, remélem, gazdagítani tudom vele mások életét, érzéseit, gondolatait, és élményt tudok velük nyújtani!

Nagy kíváncsisággal várom a visszajelzéseket is!

Előző oldal