GregTheMad bemutatkozása

Név: Horváth Gergely
Rang: Felhasználó
Város:Szeged
E-mail cím:horvathg080417@gmail.com
Honlap:-
Regisztrált:2011.10.17
Utoljára itt járt:2014.12.22

GregTheMad eddigi alkotásainak listája kategóriánként


GregTheMad eddig 9 művet alkotott, melyet összesen 12698 alkalommal néztek meg a látogatók. Alkotásaira összesen 24 hozzászólást kapott.
Eddig 4 alkalommal véleményezte mások műveit.
Eddig 1 alkalommal írt a fórumba.


Horváth Gergelynek hívnak.
Végzettségemet tekintve biológis vagyok, diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem meg, jelenleg az ELTE doktoranduszhallgatójaként tevékenykedem, kis lépésekkel haladva afelé, hogy a hazai, illetve - nem mellékesen - a nemzetközi tudományos élet megbecsült tagjává váljak.
A sci-fi és fantasy, mint műfaj, régóta meghatározó szerepet tölt be az irodalmi ízlésemben, de írással csak pár éve kezdtem el foglalkozni. Ez idő alatt vagy egy tucat novellát halmoztam fel, ám mostanáig nem léptem tágabb közönség elé velük.
Munkakörömből adódóan, jelenleg nem tudok annyi időt fordítani az írásra, mint szeretnék, másrészt, az eddigi rövidebb novellák helyett manapság nagyobb lélegzetvételű, több odafigyelést és szófaragást igénylő témák foglalkoztatnak; így az oldalon való megjelenésem a korábbi - többé kevésbé rendszeresnek nevezhető - helyett alkalomszerűvé vált, válik.
Reményeim szerint műveim olvasása után úgy állsz fel, hogy nem érezted elpazarolt időnek azt a pár percet, amit rájuk fordítottál.

Az AKF alábbi számaiban jelentek meg eddig írásaim:

2011/11. - Műholdfényes éjszaka
2012/1. - Szabadnap
- A halálfejes óra
2012/5. - Az ínyenc

Előző oldal