Ismeretlen Zóna bemutatkozása

Név: Papp Szilveszter Zsolt
Rang: Felhasználó
Város:Szeged-Kiskundorozsma
E-mail cím:anuptaphobia73@gmail.com
Honlap:http://ismeretlenzona.blogspot.com
Regisztrált:2011.10.08
Utoljára itt járt:2013.06.05

Ismeretlen Zóna eddigi alkotásainak listája kategóriánként


Ismeretlen Zóna eddig 12 művet alkotott, melyet összesen 20492 alkalommal néztek meg a látogatók. Alkotásaira összesen 11 hozzászólást kapott.
Eddig 4 alkalommal véleményezte mások műveit.
Eddig 1 alkalommal írt a fórumba.


Szegeden születtem, 1973 telén, egy vasárnap este. Olvasni mindig is szerettem, ezt még édesanyámtól örököltem. Nagy kedvenceim az orosz (szovjet) és dél amerikai írók, bár jó ideje azt tartom, a könyv választja az olvasót, és nem az olvasó a könyvet. Van hogy céltudatosan keresek írásokat, de emellett mindig leemelteti magát a polcról néhány könyv az antikváriusnál, vagy a könyvtárban. Művészhajlamú embernek tartom/vallom magam, az írás mellett a zenélés, a fotózás éltet, bár ez utóbbit csak ritkán művelem. Sok mindent olvasok a szépirodalom mellett, a tudományos-fantasztikus írásoktól kezdve a történelmen át hajlamos vagyok néha metafizikai írásokkal szemezni, vagy épp bármi mással, ami az utamba kerül. Vallom, hogy az önkifejezés bármilyen módja segít az embernek megtalálnia a helyét a világban, és megtalálni a magához vezető utat.

1993 óta vetem papírra (és utóbb inkább klaviatúrára) a gondolataimat. Ébredések, eszméletek, szerelmek és a húscella forgácsai ezek. Félig önkívületi dolog, félig valóság. Többnyire szentimentális, önmagán rágódó sorok - bár némelyiket én is kedvelem ezek közül. Először (és azóta sem) a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola lapjában, a Tűben jelent meg három versem évekkel ezelőtt, majd később a gothic.hu oldalon még jó pár. 1997 óta rövidebb írásokat is elkövetek, ezek nagy része fiókban marad remélhetőleg mindörökre, néhány pedig a jobbak közül (mint a Hivatalos akasztás) elkallódott, vagy eddig (mint a Megfestett nihil) nem fejeződött be. 2001 óta néhány barátommal először egy lakáson, házibuli alkalmával, majd nem sokkal később, a Szeged Városi Rock Klub (és még később a Fű-Vész Klub és az egyetem egyik épületében) követtünk el kisebb-nagyobb szünetekkel ún. Esteket, ahol a felolvasás mellett kiállítás (és ritkán zene és vetítés is) volt az "étlapon". 2006 óta reAKCIÓ csoport néven folytatjuk ezt a tevékenységet, mindinkább ritkuló megmutatkozásokkal (a munkám miatt vidéken dolgozom, immár ötödik éve), majd a Facebook-on nem olyan rég megcsináltam az Ismeretlen Zóna - Kísérleti Terület nevű csoportot, ahol igyekszem magam mellett mások alkotásaiból is megmutatni egy kis töredékét a mai magyar amatőr vagy épp félprofi kortárs művészetnek. Négy-öt éve agyalok, hogy kiadom pár versem, de ez egyelőre csak terv és talán az is marad. Mi más jöhetne még? Csak a sorok, amik kivetülnek belőlem.

Főképp "verseket" írok, egy-egy kivételtől eltekintve, mint például a szintén Ismeretlen Zóna névre hallgató blogomat, vagy az ide elsőként beküldött írásomat, a "Saját nyár" címűt.

Ezek mellett három és fél éve zenei kritikákat is megfogalmazok a magam furcsa módján, immár több weboldalnak is, és mostanában gondolkozom egy-egy könyvajánló megírásán is - bár ebben sem vagyok profi, ahogy a többiben sem.

Köszönettel várom a kritikáitokat, véleményeteket és minden mást.

Üdvözlettel:

Papp Szilveszter Zsolt

Előző oldal