TharBael bemutatkozása

Név: Vass Balázs
Rang: Felhasználó
Város:Szeged\Szentes
E-mail cím:vassbalu@gmail.com
Honlap:http://tharbael.blog.hu/
Regisztrált:2011.10.07
Utoljára itt járt:2020.08.01

TharBael eddigi alkotásainak listája kategóriánként
TharBael eddigi alkotásainak listája a hozzászólások sorrendjében


TharBael eddig 20 művet alkotott, melyet összesen 19607 alkalommal néztek meg a látogatók. Alkotásaira összesen 23 hozzászólást kapott.
Eddig 9 alkalommal véleményezte mások műveit.
Eddig 78 alkalommal írt a fórumba.


Üdvözletem!

Balázs volnék, ámbátor jobban kedvelem szinte mindenki által a "Balu", vagy "TharBael" (Fonetikusan: Tárbáel...pedig így leírva nem hangzik szépnek... :-) ) beceneveket.
Szentesen születtem és... amúgysem ez a lényeg. Szeretem a Fantasy-t úgy majdnem teljes lefedettségében, időnként elönti az elmémet a bennem szunnyadó "Belső-Bárdom", akinek hatására időszakosan írok, de nem adtam fel, hogy a későbbiekben esetlegesen komolyabban is írással foglalkozzam. Imádom a zenéket, a Sci-fi univerzumokat is természetesen, a kellemes iszogatást (Lévén jelenleg egyetemista vagyok, de kinőttem a mai kortársaimra jellemző mértéktelenséget), a jó ötleteket, a humort, a nevetést, a művészetek elég sok ágát és a természetet. Amatőr fotósként is tevékenykedem, valamint filmes pályán tervezek elhelyezkedni, leginkább forgatókönyvírás avagy rendezői posztokon. Időszakosan bejegyzéseket adok a blogomhoz, ám oda írásaimat csak nagyon ritkán teszek közzé, érthető módon tartok a cyberterroristáktól. :D

Alapjában véve nem feltétlenül volt fontos ezt mind leírnom, de mégis jól esett. Remélni tudom csak, hogy amatőr és néhol kissé magyar nyelvtani hibáktól hemzsegő alkotásaim megosszam ezen az oldalon Veletek\Önökkel. Leginkább novella-kezdemények és magyar versek "kategóriában", ám emellett angol "vers\dalszöveg"-szerűségekkel is szoktam operálni.

Ennyit talán Rólam\általam, remélem egy-két kellemes mondatot,gondolatot,alkotást tehetek majd itt közzé.

További kellemes napot, olvasást és NAGY MOSOLYT kívánok mindenkinek!

Üdvözlettel: TharBael.

Előző oldal