Emilly Palton bemutatkozása

Név: Emilly Palton
Rang: Felhasználó
Város:Budapest
E-mail cím:emilly.palton@gmail.com
Honlap:http://empalton.blogspot.hu/
Regisztrált:2016.07.13
Utoljára itt járt:2017.11.02

Emilly Palton eddigi alkotásainak listája kategóriánként


Emilly Palton eddig 7 művet alkotott, melyet összesen 6821 alkalommal néztek meg a látogatók. Alkotásaira összesen 4 hozzászólást kapott.
Eddig 4 alkalommal véleményezte mások műveit.
Eddig 1 alkalommal írt a fórumba.


2014 márciusában kezdtem el írni. Nemrég éreztem azt, hogy eljött az idő, hogy komolyabban is foglalkozzak az írással. Első lépésként nevet változtattam, majd személyes konzultáción vettem részt egy szerkesztővel, és vettem egy kimondottan írással foglalkozó könyvet.

Jelenleg két könyvet írók. Az egyik a családon belüli erőszakról szól, átélt élmények alapján, a másik egy fantasy. Emellett több műfajban is kipróbáltam magam, ebből születtek a prózáim, novelláim. Verseket is próbálkoztam, de ahogy telt az idő, rájöttem, hogy az, nem az én zsánerem.

Közben egy online újságnak adtam egy interjút a Néma bűnökkel kapcsolatban. Így ismertem meg az újság szerkesztőjét. Eddig két cikket írtam ennek a magazinnak, és ha minden igaz, ez rendszeressé fog válni.
Első könyvemre a Néma bűnökre tavaly kiadói szerződést kaptam, de mire eljött az idő a kézirat leadására, a kiadó megszűnt. Azóta javítgatom, alakítgatom a szöveget.

Két lektorral dolgozom. Az egyikük a szöveg tartalmi részét (stilisztika, logikai buktatók stb.) nézi át, míg a másik a helyesírást. Alapelvem: több szem többet lát.

Hogy miért írok? Mert ez egy belső kényszer.

Személyes mottóm: Írj magadnak, mutasd meg a világnak!

Előző oldal