Horror hava 2017: Szellem Sztori

Horror / Novellák (676 katt) Zspider
  2017.10.26.

E heti történetünkkel egy kicsit modernebb stílushoz fogok nyúlni, még pedig a Creepypasta stílusához, gyors, rövid történetet mutatok be, egy szinte egyperces novellát, aminek a célja, hogy az érzelmeiddel játsszon és kirázzon tőle a hideg.


Szellem sztori

Egy anya egy szeles-viharos napon várta haza a lányát. A kedvencét főzte, amikor a bejárati ajtó kicsapódott, a szél felborzolta az ebédlő asztalt, majd becsapta a lánya ajtaját. A nő hátán a hideg futott végig, gyorsan becsukta az ajtót, majd benézett a lánya szobájába. Meg mert volna esküdni, hogy a szél süvítésében a gyermeke hangját hallotta. Csak egy órával később hívták az anyát és mondták el neki, hogy a lányát hazafelé elütötték, a lány a balesetben elhunyt.

Az asszony még gyászában is tartotta, hogy a gyermeke lelke hazajött hozzá, és azóta is a szobájában van. Addig-addig állította ezt, ameddig a házi úr ki nem kereste egy fáradt estén az aznapi lift felvételeket. Pontosan, amikor a nő állítása szerint a lélek eljött hozzá, a liftben megjelent egy lány, aki háttal állt a kamerának, majd a lift megindult az anyuka emeletére. A kamera öt másodperceket ugrott, így a következő felvételen már a lift ajtaja tárva nyitva és a lány alakja nem volt sehol.

Előző oldal Zspider