Nihilmester: Hátralévő idő: 349 nap (2006)

A jövő útjai / Nihilmester (1636 katt) Rohadék
  2010.09.04.

A 350-es napon megtettem az első komolyabb próbálkozást az életem valamiféle megváltoztatására, mielőtt letelik. De valóban csak próba volt. Ecerűen volt egy sejtésem, hogy ott lesz Ő, ahova tartottam. Ez a hely történetesen egy bevásárlóközpont volt, Ő pedig egy olyan lány, akit minden férfi szeretne magának, akit lehet és érdemes szeretni; egy igazi gyöncem, mert van érzéke emberekhez és azok dolgaihoz, van humorérzéke és saját, egyéni humora, valamint fogékony a művészetekre. Ez a párosítás manapság ritka. Ezért is „próbálkoztam” vele újra.

Hogy miért újra?

És ki is Ő?

Azért újra, mert hozzá képest a többi komolytalan, vagy túl szigorú.

És Ő valójában egy földi tünemény. Csak éppen foglalt. És amikor nem, akkor is.

Vékony, középmagas, vörösesbarna haja van. Sminket alig használ, neki nem kell. Arca bájos, pisze orr, halvány ajkak, szép mosoly, na és univerzumot jelentő szemek. Teste arányos, ujjai finomak, melle közepes, kerek popó, kellően izmos combok és vádli.

Világos bőr, művészien lezser tartás jellemzik.

Ruházata korhű, nem túlkomplikált, formáit kiemelő.

Szereti a társaságot, a mondanivalója változatos, szeret nevetni és gyakran teszi is. Humora legtöbbször paródia, ehhez mimikát is használ, hangját elváltoztatja. Sokféle zenét hallgat. Cigarettázik. Mozgékony, nem tűri a béklyót, mégse heveskedik. Ígéretet ritkán tesz, mert nehezen tartja be. Döntéseit maga hozza, nem kér tanácsot. Kapcsolatban odafigyelő, de nem túl hűséges. Szereti az életet élvezni, nem viseli el a visszafogottságot, van mersze szólni, ha negatívumot lát, mégsem durva.

Ez az egyoldalú közelítés még nem állítja meg a visszaszámlálást.

Előző oldal Rohadék
Vélemények a műről (eddig 6 db)