Cool - túra puszt(a) világtalanságunk konyhájában

Külvilág / Közélet (1132 katt) Floró
  2010.08.30.

Tök kiráj szakács vok
Ojan vokkal is főzök, azal a kínai izével, na.

Csak saját terméssel dógozom, az a tuti, hiába is papolnak nekem mosásról. A kosz adja a kaják zamatát, ízit. Figyuzzátok a mestert, mindjárt forradalmi kaját kotyvasztok itten tinéktek. REFORMKAJÁT!

Szeretem a húsit, nem ám ojan csomagoltat, ojan szabájosat. Kinek kő mainapság a szabáj! Egy forradalmár hússal főz. Ződdel. Annak van bukéja. A habját kis téglaporos paprikával vegyítem, így őtőztetve nemzeti színbe, mert nekem hovatartozásom is van, ugyibár. Mennyei szagok! Rakok bele egy kis dohánylevelet is, elvégre az egészségre is adni köll, köll a növény, a ződség. Bár a hús eredetileg ződ vót, de ha már forradalom van, akkor forradalom van. Aggyuk meg a módit!

No, egyetek padawanok! Mit fintorogtok, ez az élet. Én így látom, ezt főzöm. Nektek. Csak itt, csak most, csak mondom a tutit!

Nem köll? Minnyár zamatolunk, kényes gyomrú senkiháziak. Vagy házi senkik. Majd még eldöntöm. Ojan véleményem van, h ...

Lyó van, megyek vissza gájázni a gazdag kínai vok helyett. Olyan édesre csinálom, hogy összveragaggyon a pofátok. H nem dumájjatok. úgyis köll bele fehér. Ha kábszer nincs, jó a porc ukor. Kicsit kemény meg tömbös, de én is ijen vagyok. Nem tömbös, hüjegyerek, hanem kemény. Mint az élet, amit főzök. No, tessék, csak a ti kedvetekért megalkudtam a szakácsművészettel.

Még mindig nem köll. Méghogy én nem tudok főzni! Én forradalmár vagyok, nem könyvutánzó kiskukta. Nekem nem kell szabáj, lexarom, ha nem eszel. rohadék!

Itthagytak. Kit érdekel, nem értik meg az igazságos főzésemet, pedig én magamat adtam. Kiteszem a fazekat az uccára, kóstolja meg az igaz ember a művemet. Ha nem esznek nem is igaz emberek. Nincs is igaz ember rajtam kívül.

Bár lehet, hogy akkor nekem is meg kellene kóstolnom a saját főztömet.
(Ennék szőlőt mellé, de savanyúúúúúúúúúúúú)

Előző oldal Floró
Vélemények a műről (eddig 2 db)